Judith Musch is al haar hele leven een bewonderaar van mooie en uitbundige kleuren, natuur en mensen. Als kind altijd bezig met tekenen. Later kwam de passie voor schilderen die zij blijft voeden met opleidingen en cursussen.
Op haar doeken van liefst grote afmeting treffen kleur en verbeeldingskracht elkaar op verassende wijze. De vooral figuratieve werken, liefst met een surrealistische twist om er met haar fantasie een eigen toon aan te geven, zijn volgens Judith bedoeld om je steeds opnieuw te laten kijken, je nieuwsgierig of blij te maken, je te laten nadenken of juist wegdromen.

Judith is regelmatig deelnemer aan de Etalageroute en de Kunstroute in Purmerend, heeft een aantal exposities gehad en was deelnemer aan the Colorfield Performance van 2021.
Sinds een paar jaar werkt Judith graag in opdracht. Een wens of droom van iemand is het uitdagende en spannende startpunt voor haar werk en gaat dan verder in vrije expressie. Het eindresultaat ligt dan ook niet van tevoren vast. Het blijft een verrassing.

Bekijk meer werken op haar website of op Instagram. Ook is een aantal werken te zien bij Jack Jacked Tattoo & Design, Peperstraat 10 Purmerend.