’t Stamhuis, onze vaste plek voor het Kunstcafé, heeft ons ruimte geboden om een expositie in te richten. In principe mag het Kunstcollectief het hele jaar door werken ophangen in de filmzaal. Daarom zijn we op zoek naar kunstwerken voor onze eerste expositie: de Winter-expo!

Alle vormen van 2D-werk zijn toegestaan: foto’s, schilderijen, textiel et cetera. Omdat de werken hoog komen te hangen, komen grotere stukken beter tot hun recht. Alles onder de 50 x 50 cm zal niet goed te zien zijn. Hou ook in je achterhoofd dat je werk niet verzekerd is.
Dus heb je iets dat past bij de winter – en dat kan zijn qua kleur, vorm, thematiek of uitstraling – aarzel dan niet om afbeeldingen van je werk naar ons te mailen. Je mag meer dan één werk insturen.

Meld je hier aan aan voor 20 december. Alleen geballoteerde donateurs kunnen zich hiervoor aanmelden. Als je werk is geselecteerd, krijg je zo snel mogelijk bericht van ons met nadere informatie. En kom je deze keer niet aan de beurt, dan is er vanaf april weer een nieuwe expositie.

Zou je in de toekomst wel eens aan mee willen doen aan een expositie in ’t Stamhuis maar je bent nog geen donateur of nog niet geballoteerd? Lees dan hier wat het donateurschap en de gratis ballotage inhouden en hoe je je hiervoor kunt aanmelden.