Naast onze donateurs heeft ook dit jaar weer een aantal sponsors zich aan onze stichting verbonden!
Wij bedanken alle sponsors voor hun betrokkenheid en (financiële) ondersteuning, omdat samenwerking cruciaal is bij het voortbestaan van onze evenementen. Onze speciale dank gaat daarbij uit naar alle bedrijven onderaan deze site. Klik op de logo’s om de websites van deze sponsors te bezoeken.

Support het Kunstcollectief
Bent u een ondernemer met hart voor de kunst in Purmerend? Dan is Kunstcollectief Purmerend misschien een leuke partner voor u. Door onze laagdrempelige activiteiten kunnen de inwoners van Purmerend op een leuke manier kennis maken met verschillende kunstdisciplines.
Dat Kunstcollectief Purmerend ook voor Purmerendse ondernemers van toegevoegde waarde is, blijkt uit de lange relatie die wij met veel van onze sponsors hebben. Er zijn sponsors met wie wij al 20 jaar samenwerken!

Wat is onze tegenprestatie:

  • Uw bedrijfslogo gelinkt aan uw eigen website in de footer van onze website kunstcollectiefpurmerend.nl.
  • Uw bedrijfslogo in de footer van de maandelijkse nieuwsbrief, die goed wordt gelezen door een groeiend aantal lezers (momenteel bijna 350 abonnees).
  • Uw bedrijfslogo in het jaarlijkse routeboekje van de Kunstroute Purmerend, oplage 2.000 stuks.
  • Afhankelijk van uw bijdrage een advertentie in het jaarlijkse routeboekje van de Kunstroute Purmerend, oplage 2.000 stuks.

Door ons te sponsoren vergroot u uw naamsbekendheid bij een kunstminnend publiek en laat u uw betrokkenheid zien bij de Purmerendse kunst en cultuur. Als niet-gesubsidieerde vrijwilligersorganisatie zijn wij blij met elke vorm van sponsoring!

Interesse om ons steunen?
Neem dan contact met ons op via info@kunstroutepurmerend.nl.