20 jaar geleden, in 2002, vond de eerste Kunst- en Crearoute plaats. Genoeg reden voor de stichting om in 2022 hieraan aandacht te besteden. Bij de donateurs die nu zijn aangelosten bij het Kunstcollectief bestaat al langer de wens om samen een expositie te organiseren.

Het plan is daarom om in het weekend van 28 en 29 mei 2022 in de nieuwe Markthal van Purmerend een jubileumexpositie te organiseren waaraan circa 50 kunstenaars kunnen deelnemen. Inmiddels hebben 32 kunstenaars, die nu als geballoteerde donateur aangesloten zijn bij het Kunstcollectief Purmerend, zich hiervoor aangemeld. Dat betekent dat er nog circa 20 plekken beschikbaar zijn. Omdat je in het verleden één of meerdere keren aan de Kunstroute Purmerend hebt meegedaan, nodigen we je uit om deel te nemen aan deze jubileumexpositie. Voorwaarde is wel dat je nog altijd actief bent als kunstenaar en recent werk kunt laten zien.

Om deel te kunnen nemen is een bijdrage van de deelnemende kunstenaars om de expositie kostendekkend te krijgen. Wij denken aan circa 50 euro voor een ruimte van 3,5 meter met een achterwand (zie voor meer informatie hieronder). Wij denken dat het de moeite waard is aan deze expositie mee te doen en dat we veel exposure kunnen genereren in Purmerend en verre omstreken.

Heb je serieuze belangstelling om mee te doen aan de jubileumexpositie?
Vul dan voor 1 maart 2022 onderstaande vragenlijst in. Op basis van deze inventarisatie besluiten we of er voldoende kunstenaars zijn om deze jubileumexpositie definitief te kunnen gaan organiseren.

  Mijn discipline(s) (meer dan 1 optie mogelijk) *

  Anders namelijk:

  Ik heb


  Ik wil graag het werk van het Kunstcollectief ondersteunen en meld mij aan als donateur en betaal een bijdrage van minimaal € 10,00 per jaar *


  Ik wil graag op de hoogte blijven van de activiteiten van het Kunstcollectief ontvang graag de nieuwsbrief*


  Druk op "Verstuur gegevens" om je interesse kenbaar. Je ontvangt daarna van ons een automatische bevestigingsmail.