20 jaar geleden, in 2002, vond de eerste Kunst- en Crearoute plaats. Genoeg reden voor de stichting om in 2022 hieraan aandacht te besteden. Bij de donateurs bestaat al langer de wens om weer eens samen een expositie te organiseren, maar een centrale en betaalbare locatie in Purmerend is niet makkelijk te vinden. Maar in het kader van 20 jaar Kunstroute Purmerend willen we er dit jaar toch voor gaan om dit voor elkaar te krijgen.

Het plan is om in het weekend van 28 en 29 mei 2022 in de nieuwe Markthal van Purmerend een jubileumexpositie te organiseren waaraan circa 50 geballoteerde donateurs van het Kunstcollectief kunnen deelnemen. Het bestuur is erg benieuwd of hiervoor interesse is. Wij denken voor deze gratis toegankelijke expositie veel exposure in Purmerend en verre omstreken te kunnen genereren.

Zoals jullie misschien weten is het huren van de Markthal niet goedkoop. Het bestuur is op zoek naar extra geld voor het organiseren van deze expositie. Echter een bijdrage van de deelnemende kunstenaars is nodig om het kostendekkend te krijgen. Wij denken aan circa 50 euro voor een ruimte van 3,5 meter met een achterwand. Wij zijn benieuwd hoeveel interesse hiervoor is.

Heb je serieuze belangstelling om mee te doen aan de jubileumexpositie?

Vul dan voor 1 maart 2022 onderstaande vragenlijst in. Op basis van deze inventarisatie besluiten we of er voldoende kunstenaars zijn om deze jubileumexpositie definitief te kunnen gaan organiseren.

  Naam *

  email *

  Telefoonnummer *

  Mijn discipline(s) (meer dan 1 optie mogelijk) *

  Anders namelijk:

  Ik heb

  Druk op "Verstuur gegevens" om je interesse kenbaar. Je ontvangt daarna van ons een automatische bevestigingsmail.